BonVin

 2010.12.03. 14:25

 

A BonVin egy kis pincehelyiség a Ráday-Mátyás utca sarkán, kicsit eldugott, de mindegy, mert úgyis költöznek, ez amolyan visszaemlékezésként funkcionáló cikk...

A pincébe egy keskeny lépcsőn érkezik meg a vendég, minden nap 12 órától lehet látogatni (mert idén még nyitva vannak, csak jövőre költöznek el), azt hiszem 8-ig vannak nyitva. Kínálatuk, ha jól megfigyeltem magyar borokból áll, nem a prémium kategória, hanem az alatta lévőben vannak a boraik (1000-6000). Ezen felül árusítanak folyóborokat is, ami igen ritka.

Kellemesen halk fények, kanapé, dohányzóasztal, és a kilátás a sok-sok borra: hihetetlen. Ide rendszerint akkor járok (borkóstolókon kívül) amikor egy régi baráttal szeretnék beszélgetni, nosztalgiázni. Mivel nem nagy, érdemes előtte odaszólni, hogy a maximális 6 ülőhelyet lefoglaljuk. Remélem az új hely hangulatában hasonló lesz, de nagyobb, bár lehet, a helyet épp a mérete viszi.

A főnökasszony(ka), Viki kedves, a borokhoz jól értő háziasszonya a helynek. Amikor nála jártam először, vagy 2 órán keresztül beszélgettünk csak a borokról, sajnos akkor egyet sem nyitottunk fel (ezért elpocsékolt időnek minősítem).

Nagyon jó időeltöltés volt hétköznap délután pl mozi helyett, vagy hétvégén este borkóstoló gyanánt. Úgy gondolom, ha az üzletpolitika és a hozzáállás hasonló marad akkor nagyot nem bukhat az új hely, a dizájnból pedig remélem sikerül átmenteni valamit.

 

domainjük: bonvin.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://borospince.blog.hu/api/trackback/id/tr202490615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása